Finalul sezonului 4 al serialului ”La Casa de Papel” i-a lăsat pe mulți cu anumite semne de întrebare, printre care și acela dacă serialul va mai avea o continuare. După ce s-a confirmat sezonul 5, acum fanii găștii conduse de El Profesor deja se pot bucura de primul cadrul de pe platourile de filmare.

Fanii se așteptau ca serialul să fie deja disponibil pe Netflix în luna aprilie, dar producătorii au amânat data de lansare. Cel mai probabil, gașca profesorului se va întoarce la finalul anului acesta sau la începutul anului viitor. Amânarea vine ca urmare a pandemiei care a dat peste cap filmările și se pare că mai este mult de lucru până când serialul va fi disponibil.

Wow | Acesta este motivul pentru care personajele din ”La Casa de Papel” au nume de orașe

Dacă acțiunea propriu-zisă se joacă în continuare cu răbdarea fanilor, unul dintre personajele principale a ales să fie mai darnic și să ofere deja primele spoilere. Este vorba despre Ursula Corbero, cea care o interpretează pe Tokyo în celebrul serial. Actrița a postat pe contul ei de Instagram o imagine de la filmări în care apare blindată din cap până-n picioare și cu arma în mânecă. Ursula și-a avertizat încă de pe acum fanii că noul sezon va fi unul incendiar.