Topul Billboard se schimbă constant, dar cele mai bune piese, odată ce au prins prima poziție pleacă cu greu de acolo. Așa s-a întâmplat și în cazul artisei care se poate lăuda cu cele mai multe piese no.1 în topul Billboard Alternative Play.

Faptul că Billie Eilish cucerește toate topurile nu mai este un secret pentru nimeni. Artista în vârstă de 19 ani se poate lăuda cu reușite pe care alți colegi de-ai ei nu le-au bifat nici într-o întreagă carieră.

Când Billie Eilish lansează piesă nouă, internetul o ai razna. Tot ce poartă semnătura ei ajunge imediat pe pozițiile fruntașe din topuri, iar asta a transformat-o în preferata premiilor muzicale. Acum, artista a lansat piesă nouă alături de Rosalia pentru coloana sonoră a serialului ”Euphoria”, dar se pare că încă mai culege roadele pieselor anterioare.

Billie Eilish a fost desemnată de Billboard singurul artist care are cele mai multe piese în topul Alternative Play care au stat pe prima poziție. Prima cărămidă a lui Billie la acest succes a fost piesa ”Bad Guy”, apoi au urmat ”Burry a friend”, ”Everything I Wanted”, iar acum ”Therefore I Am”. Fiecare dintre piesele menționate au stat săptămâni bune pe prima poziție, iar asta a făcut-o pe Billie să bifeze un nou record.