Drake este un norocos. Artistul muncește din greu pentru fiecare piesă sau album, iar rezultatele sunt pe măsură. Cum a început anul pentru Drake? Cum nu se putea mai bine!

Drake este unul dintre artiștii care se bucură în liniște de succes. Anul 2021 de abia a început, dar asta nu înseamnă că nu este momentul perfect pentru ca rapperul să primească vești bune. Drake a reușit să stabilească un nou record, de data asta pe Spotify. Și da, se pare că a fost ”God’s Plan” la propriu. Piesa a fost ascultată pe Spotify de 1,67 miliarde de ori, iar asta, plus multe alte piese și colaborări i-au adus lui Drake 50 de miliarde de accesări în total. 

Drake nu s-a putut abține și a postat și el reușita pe Twitter. Rapperul din Toronto a devenit primul artist din istorie care se poate lăuda cu o cifră atât de impresionantă, iar surprizele nu se opresc aici. Pentru a le mulțumi fanilor pentru susținere, Drake se pregătește să lanseze anul acesta un nou album, ”Certified Lover Boy”. Rapperul deja a început promovarea albumului și a lansat o colecție capsulă în colaborare cu Nike, iar pe articolele vestimentare se regăsesc versuri din piesele de pe viitorul album.