Zendaya și Tom Holland formează unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au ascuns mult timp până și-au făcut curaj să se afișeze unul în compania celuilalt. Chiar și acum, actorii sunt destul de timizi atunci când vine vorba de exprimarea sentimentelor în public.

Zendaya și Tom Holland s-au cunoscut pe platourile de filmare și tot acolo au fost loviți de săgeata lui Cupidon. În prezent, cei doi un cuplu de aproape un an, iar întrebarea de pe buzele tuturor este <> Răspunsul vine de la un astrolog din State care a studiat foarte atent zodiile celor doi porumbei. 

O mare parte din fanii cuplului îi percep pe cei doi în realitate la fel ca personajele pe care le-au interpretat. Din nefericire, relația lor de dragoste nu are nimic în comun cu cea a lui Mary-Jane Watson și Peter Parker. Deși poate suna ciuda, se pare că semnele lor zodiacale nu sunt deloc compatibile. Zendaya este născută pe 1 septembrie 1996, ceea ce o face să fie deșteaptă, să aibă un spirit analitic și să fie mereu atentă la detașii.

Iubitul ei, Tom s-a născut pe 1 iunie 1996, în zodia Gemeni. În astrologie, aceste două zodii formează un pătrat, ceea ce înseamnă că relația lor va fi plină de provocări și frustrări. Ba mai mult, Fecioara și Gemenii nu fac niciodată echipă bună împreună. Casa Venus a lui Tom Holland are, totuși, ascendent în cea de-a cincea casă a plăcerii din astrograma Zendayei. Pe scurt, Tom este îndrăgostit până peste cap de partenera lui și nu este exclus ca în viitor să aibă și copii.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)