Atunci când te căsătorești, îți dorești să rămâi cu partenerul respectiv tot restul vieții. Numai că, uneori, lucrurile nu mai funcționează și ajungi la concluzia că este mai bine ca fiecare să meargă pe drumul lui. Iar vedetele nu au fost ocolite de ghinion și unele dintre ele au ajuns în fața judecătorului pentru a pune capăt mariajului. Printre ele se numără și Irina Rimes.

Irina Rimes a fost căsătorită cu un muzician pe nume Andi Bănică. Lucrurile nu au mai mers între ei și au fost nevoiți să își spună ”Adio”. Acum, artista are o relație cu un francez care activează tot în lumea muzicii și face naveta București - Paris, pentru a fi împreună. 

Povestea de dragoste dintre Irina și Andi a avut un început inedit, dar, din păcate, nu a durat foarte mult. Pe vremea aceea, Irina câștigase un concurs important și era nevoită să plece din Republica Moldova la București. Cum nimeni nu era dispus să o primească, artista a apelat la Andi Bănică, unul dintre colegii ei de la „Fabrica de staturi”.

„Nimeni nu putea să mă primească. Toată lumea se ducea la mare, la munte. (…) Toată lumea îmi zicea: «N-am cum să te primesc, sună-l pe Andi». Dar nu-mi permiteam atunci. La un moment dat mă sună Andi pe mine. (…) De fapt, aflu mai târziu că nu aveam niciun contract. Nu exista nicio invitație din partea nimănui, ci Cristi Tabără se gândise el aşa că eu cu Andi trebuie să fim împreună. Nu ştiu câți oameni erau în complot. Nu ştiu”, a povestit Irina Rimes într-un podcast.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes)