Smiley este foarte ocupat, în ciuda perioadei care i-a pus pe hold pe majoritatea artiștilor. Iubitul Ginei Pistol moderează de ceva timp pe Youtube o emisiune care se bucură de un real succes și, după ce a invitat majoritatea prietenilor la discuții, de data asta a venit rândul iubitei lui să fie luată la întrebări la ”8, 8 și ceva fix”.

Pe cât de mult se ascundeau înainte, pe atât de transparenți sunt acum. Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul de la noi și, chiar dacă și-au mai luat hate la episodul cu ascunderea feței lui Josephine, totuși, cei doi se menține în topul preferințelor din online. Gina a luat o pauză de la aparițiile tv și se dedică full-time creșterii celei mici, dar oricât de ocupată ar fi, nu a putut să spună ”nu” invitației iubitului ei de a participa la ”8, 8 și ceva fix”. 

Gina și Smiley au depănat amintiri de la începutul relației, iar prezentatoarea tv nu a avut nevoie de prea multe întrebări ajutătoare pentru a da totul din casă. Cei doi și-au amintit cum s-au cunoscut și cât de intensă a fost toată perioada de tatonare. ”Pentru mine erai Smiley și atât. Un băiat simpatic. Îmi plăcea muziac ta și atât. Țin mine că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu. Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci. Erai pe scenă și cântai ”Love is for free” și eram ”Hai că e drăguț băiatul ăsta”.Pe urmă te-am mai văzut la Vocea, veneam în public și mă uitam așa la tine. Mie îmi place ca bărbatul meu să fie indisponibil pentru restul. Mă atrage, îmi place chestia asta.”, a spus Gina.