Lino Golden este exemplul perfect de ambiție și de motivație. Artistul s-a luptat de-a lungul timpului cu kilogramele în plus, dar din această luptă a ieșit învingător și este mândru de progresul lui.

Lino Golden a fost de multe ori crititicat pentru kilogramele în plus pe care le-a avut o bună perioadă de timp. Artistul a avut o voință de fier, s-a disciplinat alimentar și a început să facă sport mai mult ca niciodată. Rezultatele au început să se vadă imediat, Lino slăbind câteva kilogramele bune într-un timp destul de scurt. Fostul Golden Boy a apelat și la medicul estetician pentru a elimina excesul de piele rămas în urma transformării bruște.

Lino se simte mai bine ca oricând și este extrem de mândru de rezultatele la care a ajuns. Artistul a postat pe Instagram un colaj before & after, iar diferențele sunt notabile. În secțiunea de comentarii, fanii au apreciat progresul artistului, dar și determinarea pe care a avut-o până a ajuns la acest rezultat.

Anu' trecut pe vremea asta când radeau toți de mine 😂💔 vs acum când mă întrebați ce fac de arăt așa 🤭🤭 #lucreznonstop #tesuneu #dacae”, a scris Lino la colajul de pe Instagram.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lino 🦍 (@linogolden)