În ultima perioadă, din ce în ce mai multe vedete au probleme cu soțul Andrei. Una dintre rubricile acestuia a revoltat multe celebrități de la noi, printre care Antonia și Alex Velea. Acum, o altă vedetă i-a declarat război prezentatorului tv.

Mihai Bendeac își asumă tot ce spune în online. Actorul nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă uneori asta poate avea consecințe. Unul dintre cele episoadele în care acesta a simțit nevoie să pună punctul pe ”i” este cel legat de insistența de care a dat dovadă soțul Andrei când l-a invitat pe actor în podcastul pe care îl realizează pe Youtube. Mihai a povestit totul pe Instagram, iar momentul a fost filmat de un fan și urcat pe Youtube.

”Acesta este un mesaj pentru domnul Cătălin Măruță. Ma duc la poliție! M-a invitat acum două luni de zile la podcastul pe care îl realizează și i-am explicat că eu îmi doresc să am apariții cât mai rare și că îi promit că în momentul în care o să vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț. Dar nu, deja a ajuns la hărțuire, vă jur! Băi, Cătăline, mă duc la poliție, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar mi s-a făcut frică de tine. Mi-e frică de tine, jur! Te rog eu, nu mai suna, nu mă mai harțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, pe tine te sun, jur!”