Anlex Velea este unul dintre artiștii de la noi care s-au învățat de-a lungul timpului cu fel de fel de răutăți gratuite venite din partea publicului, mai ales de când și-a schimbat stilul muzical. Velea nu obișnuiește să dea replică la schimb, dar atunci când simte că s-a umplut paharul, iubitul Antoniei preferă să fie primul care pune punct unui scandal. 

De-a lungul carierei sale, Alex Velea a învățat că diplomația și principiul ”să nu răspunzi cu rău la rău” funcționează cel mai bine. Asta nu înseamnă că nu are și el o limită. Chiar dacă atât el, cât și Antonia au fost în vacanță o bună perioadă de timp, cei doi artiști au fost la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat în showbiz-ul autohton și se pare că sunt pe listă câteva lucruri care i-au deranjat.

Artistul a postat un mesaj pe Insta story în care sublinia clar că îl deranjează comportamentul prezentatorului Cătălin Măruță care se leagă mereu de el și de Antonia pentru a face audiență cu rubrica ”Mănânci tot sau îți ia gura foc” din emisiunea lui. Nu puține au fost dățile în care invitați precum Mario Fresh, Alexia Eram, Randi și mulți alții au ales să răspundă provocărilor și întrebărilor care îi includeau pe Alex și pe Antonia.

”Nea Măruță, hai să-ți zic părerea mea despre ”scuzele” astea false și dorința ta de ”a da bine” la final, după ce ai fost ”tras de urechi” de public. Într-o prietenie e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă... În general ca să fii BĂRBAT ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai ”fracturat-o” în mai multe locuri... Vreau să te asigur că ”la final” nu voi fi lângă tine ca să ne putem strânge mâna... Te-am respectat, ți-am respectat familia, dar toate lucrurile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță.”