A trecut o lună de când Andra și băieții de la 3 Sud Est au lansat piesa ”Jumătatea mea mai bună” și putem spune, fără doar și poate, că este cea mai inspirată colaborare a anului. Piesa a depășit toate așteptările și a fost mult timp pe locul 1 în Trending, iar Andra a ținut să le mulțumească fanilor care au făcut posibil acest lucru. 

La o lună de când Andra și 3 Sud Est și-au unit forțele pentru piesa ”Jumătatea mea mai bună”, Andra a ținut să le transmită fanilor ei un mesaj pe Instagram. Artista a povestit că a crezut în piesă din prima clipă, dar nu se gândea că va avea atât de mult succes. ”Întotdeauna îmi ascult inima când aleg o piesă și am știut de la început că „Jumătatea mea mai bună” va ajunge la sufletele voastre. Nu am îndrăznit însă să sper că o veți primi cu atâta dragoste! Timp de o lună în Top Trending din care 12 zile locul 1 și deja are 18 milioane de vizualizări! Vă iubesc!”, a scris artista pe contul ei de Instagram. 

She woke up like this. Andra s-a fotografiat nemachiată și a cucerit Instagram-ul. Câte like-uri merită?

Andra și 3 Sud Est au trecut și pe la Morning ZU recent și au cântat piesa live în studio. Băieții au povestit că aveau melodia la sertar de ceva timp și că plănuiau să o lanseze pe cont propriu, dar apoi s-au gândit că vocea Andrei ar fi ingredientul perfect pentru hitul lor. Și au avut dreptate! 

Așa a sunat live-ul din studio de la ZU: