Chrissy Teigen este în mijlocul unui scandal de bullying, din cauza unor postări pe Twitter pe care le-a scris în urmă cu mulți ani. Totul a ieșit la iveală recent, iar soția lui John Legend a fost nevoită să renunțe la a-și împrumuta vocea într-un show de pe Netflix.

Chrissy Teigen ar fi trebuit să fie voiceover într-un episod din sezonul al doilea al serialului de comedie ”Never Have I Ever”, produs de Netflix. Din cauza unor postări mai vechi de pe Twitter, care o bântuie și în prezent, Teigen s-a retras din producție, iar un purtător de cuvânt al serialului a confirmat vestea. Totul a pornit de la faptul că o tânără a acuzat-o pe soția lui John Legend de bullying și hărțuire online. Courtney Stodden a devenit faimoasă în urmă cu 10 ani, pe când era doar o adolescentă. Avea 16 ani atunci când s-a căsătorit cu un bărbat în vârstă de 50 de ani, iar povestea lor a făcut înconjurul internetului și al presei de scandal. Toată lumea a batjocorit-o atunci și a etichetat-o în diverse feluri, când ea era doar o copilă de care profita un bărbat matur. Cei doi au divorțat anul trecut, iar Courtney a vorbit despre faptul că fostul soț a profitat de naivitatea ei, dar și despre amenințările și jignirile pe care le-a primit în acea perioadă. 

Printre cei care i-au scris mesaje jignitoare la vremea aceea s-a numărat și Chrissy Teigen. Chiar dacă a șters postările între timp, Courtney a păstrat dovezile amenințărilor și a spus că: ”Nu s-a mulțumit să posteze pe Twitter despre faptul că merit un ”dirt nap”, dar mi-a dat și mesaje private, în care îmi sugera să mă sinucid. Îmi scria lucruri precum ”abia aștept să mori””. Teigen i-a cerut scuze fetei și a spus că regretă felul în care s-a purtat la vremea aceea. Vedeta a luat decizia de a se retrage din show-ul ”Never Have I Ever”, unde trebuia să își împrumute vocea, în speranța că lucrurile vor fi uitate.