Lady Gaga și-a surprins fanii! Dacă rochia din carne a șocat multă lume, nici reacția creată de rochia de mireasă nu a fost mai prejos! Fanii artistei nu se așteptau ca aceasta să îmbrace prea curând o astfel de rochie, dar se pare că Gaga este foarte imprevizibilă.

Imaginile cu Lady Gaga în rochie de mireasă fac înconjurul internetului. Nimeni nu se aștepta să o vadă pe artistă într-o ipostază atât de cuminte, dar nu este cazul să vă panicați! Totul face parte din scenariul filmului ”House of Gucci”, unde Gaga are unul dintre rolurile principale. Artista a filmat de curând scena nunții cu Maurizio Gucci. Lady Gaga și partenerul ei de scenă, Adam Driver au intrat în rolul personajelor și au creat o scenă care îi va cuceri cu siguranță pe privitori.

Lights, camera, action! O româncă joacă alături de Lady Gaga în ”House of Gucci”. Ce rol are?

În plan personal, Lady Gaga nu se grăbește să meargă spre altar cu iubitul ei. După ce în 2019 s-a despărțit de inginerul de sunet Dan Horton și a lămurit care este relația ei cu Bradley Cooper, Lady Gaga s-a afișat cu noul ei iubit. Lady Gaga a apărut în public pentru prima dată cu Michael Polansky, CEO al grupului Parker, într-o cabană din Miami. Michael este licențiat la Harvard și se pare că i-a insuflat artistei ideea de familie mai mult ca niciodată. Lady Gaga vrea să ia o pauza de la programul agitat și cât de curând să devină mămică.