Nicki Minaj nu trece prin cea mai bună perioadă a sa. Tatăl ei a murit în urma unui accident de mașină, iar majoritatea urmăritorilor ei se așteaptau ca aceasta să posteze un mesaj trist pe social media. 

Nicki Minaj a absentat o perioadă din lumina reflectoarelor, timp pe care și l-a dedicat integral bebelușului ei. Acum, la început de an, bucuria artistei a fost umbrită la aflarea veștii că tatăl ei, Robert Minaj a murit în urma unui accident de mașină.

Nicki Minaj a refuzat să comenteze sau să posteze vreun mesaj trist despre pierderea tatălui ei. Motivul? Traumele copilăriei. Rapperița a spus de nenumărate ori că relația cu tatăl ei nu a fost tocmai una ok și că de multe ori trăia cu frica de bătaie. Robert Minaj a fost de multe ori victima alcoolului și a drogurilor, iar asta a afectat-o enorm pe Nicki. În ultima perioadă, rapperița a dat semne că a revenit la sentimente ceva mai bune pentru tatăl ei, dar cel mai recent eveniment demonstrează contrariul.

Chiar dacă a mai apărut la evenimente alături de el acum câțiva ani buni, se pare că Nicki nu a putut trece niciodată peste ceea ce i s-a întâmplat în copilărie și nici nu l-a putut ierta complet pe tatăl ei. ”Mergeam în camera mea și mă rugam ca într-o bună zi să fiu bogată și să am puterea să o ajut pe mama mea. Existau zile în care efectiv nu mi-l doream în preajmă”, declara Nicki în trecut despre tatăl ei, cel care a reușit să le dea foc casei în care locuiau.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)