Katy Perry a apărut pe Instagram aranjată și cu look nou, dar soțul ei nu pare să fi fost impresionat. În timp ce artista își etala look-ul, Orlando Bloom i-a lăsat cel mai neașteptat comentariu.

După ce a fost aspru criticată în ultimul timp pentru că are câteva kilograme în plus și că nu mai e preocupată de imaginea ei, Katy Perry a luat taurul de coarne și a revenit, cel puțin pentru câteva ore, la imaginea care a consacrat-o. Artista a recreat un look din perioada de glorie, care le-a adus aminte multora de videoclipul ”Roar”, poate cel mai provocator din cariera ei. Katy s-a aranjat pentru American Idol, show din al cărui juriu face parte, și a postat pe Instagram o poză și un scurt videoclip în care își etalează noul look. 

Katy Perry, de nerecunoscut într-o pereche de colanți mulați. Artista a pierdut lupta cu kilogramele

În timp ce fanii au copleșit-o cu like-uri și comentarii, partenerul ei, Orlando Bloom, i-a lăsat un comentariu care a făcut pe toată lumea să râdă. ”Baby, nu mai avem lapte de ovăz”, a scris actorul în secțiunea de comentarii. Evident că toți cei cu simțul umorului au înțeles că a fost vorba despre o glumă și au apreciat umorul lui Orlando Bloom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)