Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii. Micuța Josephine crește pe zi ce trece, iar momentele pe care cei doi părinți le petrec alături de ea sunt unice. Smiley se emoționează de fiecare dată când vorbește de Josephine Maria și recunoaște că este slăbiciunea lui, în sensul bun al cuvântului.

În ultima perioadă, programul lui Smiley a fost unul destul de încărcat. Artistul a lansat ”Noi doi și noaptea”, piesă care a cucerit radiourile și se ocupă și de filmările la emisiunea lui din online ”8, 8 și ceva fix”. Chiar și așa, Smiley a recunoscut că atunci când are timp liber preferă să îl petreacă alături de Josephine și de Gina. Artistul și-a intrat serios în rolul de tătic și a declarat că nu ratează nicio băiță a micuței.

Săptămâna trecută, Smiley a vorbit și despre primul eveniment din viața lui Josephine, botezul. Artistul știe că fanii sunt foarte curioși să afle aceste detalii, dar el preferă să fie rezervat și să se bucure de momentele speciale alături de familie în intimitate, așa cum a făcut-o și până acum. ”Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”, a declarat Smiley.

Weekendul acesta, artistul și iubita lui au botezat-o pe micuța Josephine, iar cea care i-a dat de gol a fost Andreea Bănică. ”Este un costum special creat pentru mine. Pentru că sunt la botez la micuța Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol.”, a spus Andreea pe Insta story. Evenimentul a fost unul foarte restrâns, iar pe lista invitațiilor s-au aflat Jean Gavril, Speak și Ștefania, Andreea Bănică, Andreea Savin, Șerban Cazan, Emilian, Jo și Juno, Irina Voinea, dar și alții.