Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii. Micuța Josephine crește pe zi ce trece, iar momentele pe care cei doi părinți le petrec alături de ea sunt unice. Smiley se emoționează de fiecare datî când vorbește de Josephine Maria și recunoaște că este slăbiciunea lui, în sensul bun al cuvântului.

În ultima perioadă, programul lui Smiley a fost unul destul de încărcat. Artistul a lansat ”Noi doi și noaptea”, piesă care a cucerit radiourile și se ocupă și de filmările la emisiunea lui din online ”8, 8 și ceva fix”. Chiar și așa, Smiley a recunoscut că atunci când are timp liber preferă să îl petreacă alături de Josephine și de Gina. Artistul și-a intrat serios în rolul de tătic și a declarat pentru Click că nu ratează nicio băiță a micuței.

Josephine, fetița Ginei și a lui Smiley a rostit primul cuvânt. “Haide, mă, cum să zică așa ceva?!”

Mai mult decât atât, Smiley a vorbit și despre primul eveniment din viața lui Josephine, botezul. Artistul știe că fanii sunt foarte curioși să afle aceste detalii, dar el preferă să fie rezervat și să se bucure de momentele speciale alături de familie în intimitate, așa cum a făcut-o și până acum. ”Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”, a declarat Smiley.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)