Alexandra Stan este soție cu normă întreagă. Artista s-a căsătorit acum câteva săptămâni cu Emanuel și poate spune că s-a așezat la casa ei. Și cum orice relație vine la pachet și cu anumite sacrificii, nici Alexandra Stan nu face excepție de la această regulă nescrisă a iubirii.

Cu câteva săptămâni în urmă, Alexandra Stan a decis să spună ”DA” într-un cadru restrâns și intim. Chiar dacă îl cunoștea pe Emanuel doar de o lună, asta nu a împiedicat-o să facă pasul cel mare. ”Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită.”

Alexandra Stan s-a schimbat și a devenit fată de casă. Postările artistei de pe Instagram nu mai sunt la fel de deocheate ca înainte, iar dacă fanii își făceau griji, ei bine pentru toate există o explicație. Soțul artistei i-a interzis să mai facă topless, iar în această categorie sigur intră și pozele care încingeau atmosfera pe Instagram.

”Eu as vrea să mai fac topless, dar nu mă mai lasă soțul de când m-am măritat. Eu făceam înainte, dar acum…” a declarat Alexandra în cadrul unei emisiuni tv.