Selly a crescut pe Youtube, atât la propriu, cât și la figurat. De la puștiul din Craiova care posta vloguri în 2013 până la tânărul care are propria Academie de Vlogging și vrea să reformeze educația, parcursul lui Andrei Șelaru este unul interesant.

Selly s-a retras din televiziune, recunoscând că nu se mai regăsea în proiectul pe care îl prezenta. În timp ce pentru unii asta ar fi reprezentat o gaură în buget, pentru Selly asta o fost o lecție din care a avut de învățat. Vloggerul este prezent de ani pe Youtube și s-a dezvoltat alături de comunitatea lui de aproximativ 3 milioane de subscriberi. Cu asemenea cifre, evident că una dintre întrebările care se pun este ”câți bani face Selly din Youtube?”.

Nothing lasts forever. Cât va mai avea succes 5GANG? Răspunsul a fost dat chiar de Selly

Cei care îl urmăresc pe Selly știu faptul că acesta muncește de la 11 ani și că și-a creat în timp propria identitate, pe care chiar el o aproximează ca valorând peste 1 milion de euro. De-a lungul timpului, au existat speculații cu privire la sumele încasate din online, doar că acum chiar Selly a fost cel care a dat cărțile pe față. 

”Sunt foarte recunoscător pentru veniturile pe care le am. În online, este vorba despre cât vine din AdSense și cât vine din campaniile publicitare. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSens-ul ăsta crește peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câștigat cel mai mult într-o lună din AdSense.”, a spus Selly în cadrul unui podcast.