Finalul sezonului 4 al serialului ”La Casa de Papel” i-a lăsat pe mulți cu anumite semne de întrebare, printre care și acela dacă serialul va mai avea o continuare. După ce s-a confirmat sezonul 5, acum fanii au primit o veste proastă: serialul va fi amânat.

După terminarea sezonului 4 ”La Casa de Papel”, fanii s-a împărțit în două tabere: cei care au așteaptat un nou sezon și cei care au fost convinși că povestea s-a încheiat. Jurnalistul spaniol Alfonso Tirado Quezada de la revista SHOW a scris faptul că serialul La Casa de Papel va avea un al cincilea sezon and there it is. Filmările au început în august anul trecut și au avut loc în Spania, Danemarca şi Portugalia, iar pe lângă actorii deja consacrați, vom avea parte și nume noi precum Miguel Ángel Silvestre, Patrick Criado, José Manuel Seda și Alberto Amarilla.

Wow | Acesta este motivul pentru care personajele din ”La Casa de Papel” au nume de orașe

Fanii se așteptau ca serialul să fie deja disponibil pe Netflix în luna aprilie, dar producătorii au amânat data de lansare. Cel mai probabil, gașca profesorului se va întoarce la finalul anului acesta sau la începutul anului viitor. Amânarea vine ca urmare a pandemiei care a dat peste cap filmările și se pare că mai este mult de lucru până când serialul va fi disponibil.

So, here we are!