Kylie Jenner s-a obișnuit să fie mereu pe locurile frunțașe, indiferent dacă este vorba de Instagram sau de business-urile pe care le dețin. Periodic, cei de la Instagram fac topul celor mai bine plătite vedete, iar acum, după ce a majorat tarifele, Kylie se aștepta să-l detroneze pe Dwayne și să fie pe primul loc. Din păcate pentru ea, planul nu a dat roade.

Kylie Jenner este foarte scumpă, la propriu. Sora lui Kim K a știut mereu cum să negocieze cu brandurile pentru o publicitate de câteva secunde. Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că Instagramul a devenit tool-ul preferat al business-urile atunci când vine vorba de promovare, iar Kylie a știut să speculeze foarte bine acest lucru. Miliardarei nu i-a picat deloc bine atunci când a fost pe locul doi, după Dwayne Johnson în topul celor mai bine plătite vedete per postare de pe Instagram. 

De la Kylie Jenner la Madison Beer. Pe cine nu urmărește Ariana Grande pe Instagram?

Kylie a pus detaliile cap la cap și a crezut că a găsit soluția: creșterea tarifelor. Aceasta este una dintre cele mai urmărite vedete de pe Instagram și, cumva, se justifică dorința ei de a se reflecta asta și în banii pe care îi primește. De data asta, lucrurile pentru Kylie au mers mai prost ca niciodată. De pe locul 2, a ajuns direct pe locul patru cu 1,49 milioane de dolari per postare. Pe locul 3 este Ariana Grande cu 1.51 milioane de dolari per postare, urmată imediat de Dwayne cu 1,52 milioane de dolari. 

De data asta, spre surprinderea multora, Ronaldo este cel care conduce detașat topul. Acesta primește pentru o postare sponsorizată 1,6 de milioane de dolari. You go, Ronaldo!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)