Fanii cuplului Kylie - Travis nici nu știu ce să mai creadă. Cei doi ba sunt împreună, ba nu vor să audă unul de celălalt. Evenimentele din ultima perioadă i-a apropiat pe cei doi mai mult ca niciodată, iar acum urmăritorii celor doi au primit prima dovadă că cei doi sunt mai aproape ca niciodată de împăcare.

În ultima vreme sunt tot mai dese zvonurile conform cărora Travis s-a întors la Kylie Jenner. Rapperul îi dădea acum ceva timp like-uri pe Instagram lui Iggy Azalea, dar se pare că asta nu a deranjat-o prea mult pe miliardara Jenner.

Zilele trecute, un detaliu i-a făcut pe fani să fie convinși de faptul că cei doi s-au împăcat și asta nu doar de dragul lui Stormi, fetița lor. Kylie și Travis s-au afișat împreună la The Rooftop în Seaport District, iar din discursul pe care rapperul l-a ținut nu a lipsit replica ”Soția mea, te iubesc!”. De la eveniment nu a lipsit nici Stormi. Micuța s-a accesorit perfect cu mama ei care a purtat o ținută verde semnată Bottega Veneta.

Aceasta nu este singura dată când cei doi au fost văzuți împreună de când s-au despărțit. Kylie și Travis au aniversat-o anul trecut amândoi pe Stormi la Disney și se pare că și de ziua lui Scott Disick și-au ținut companie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)