După ce s-au jucat mai mult timp de-a șoarecele și pisica, Kim și Kanye West au decis că este cel mai bine să divorțeze. Imediat după marele anunț, ambii soți păreau să fie ok cu decizia luată, ba mai mult, și-au găsit și alți parteneri. Acum, Kanye West dă un pas înapoi și spune că și-ar dori să se împace cu Kim Kardashian. Ce părere are miliardara despre asta?

Faptul că rapperul Kanye este bipolar nu mai este un secret pentru nimeni. Artistul a uimit pe toată lumea cu cele mai recente declarații și nimeni nu mai știe la ce să se aștepte. După ce s-a afișat cu noua iubită, Kanye susține că ține foarte mult la idee de familie și că vrea să se împace cu Kim. Declarațiile sunt cu atât mai surprinzătoare cu cât Kim nu mai este o femeie singură. Miliardara are o relație de câteva săptămâni cu Pete Davidson, fostul iubit al Arianei Grande. 

„Acum este este momentul să reluăm legătura cu familiile, în această zi de Ziua Recunoștinței. Totul este reluăm legătura cu familia. În această dimineață m-am simțit extrem de binecuvântat să mă trezesc, să mă antrenez și să pot conduce până la casa mea să-mi văd soția și copiii. Așa este. Am spus soția mea și copiii mei și vreau ca toată lumea să se roage pentru familia mea.”, a declarat Kanye de Thanksgiving.

Cei care au citit declarațiile rapperului cred că totul este doar o mișcare făcută din gelozie. Fanii cuplului Kim-Kanye susțin că rapperul nu ar accepta, din gelozie, ca fosta lui parteneră să își găsească fericirea alături de un alt bărbat.