Alina Eremia este o norocoasă. Artista are un avantaj la care alții doar visează. Indiferent ce schimbare și-ar face, îi stă foarte bine. 

Alina Eremia și-a surprins fanii la început de an. Artista este mereu deschisă la tot ceea ce înseamnă nou și printre cele mai dese schimbări pe care le face sunt cele legate de păr. Artista a trecut de la brunet la blond, iar în vară a optat pentru o culoare de roz pastel. Alina este conștientă că îi stă bine cu orice, astfel că experimentează transformări mai mereu. 

Recent, artista a urcat pe Insta story o imagin eîn care fanii au putut să îi admire părul lung și brunet. Imaginea era cu siguranță de la un shooting foto, iar artificiul stilistic la care a apelat artista a fost o perucă. Urmăritorii artistei au fost plăcut surprinși de apariția artistei și nu i-ar deranja să o vadă din nou pe Alina brunetă.

Anul 2020 nu a fost întocmai cum își dorea Alina, dar a fost destul de bun. Artista a plecat în vacanță în Maldive alături de iubitului ei și a lansat și două piese, ”Noi” și ”Să fii fericit” care s-au văzut în premieră pe ZU TV.