Sophie Turner s-a întors la marea ei pasiune, actoria. De data asta, soția lui Joe Jonas nu mai are un rol atât de important ca cel din ”Game of Thrones”, ci va fi vocea unuia dintre cele mai îndrăgite personaje de desene animate.

Sophie Turner nu poate sta prea mult timp departe de platourile de filmare. Deși au trecut câțiva ani de când filmările la ”Game of Thrones” s-au încheiat și între timp a devenit și mămică, Sophie a decis să își reia activitatea, doar că de data asta a schimbat puțin registrul. Soția lui Joe Jonas nu va mai fi în prim plan, ci va fi un plan secund. Mai exact, actrița este vocea Prințesei Charlotte din seria animată ”The Prince”.

”The Prince” este o satiră la adresa Familiei Regale, dar asta nu a oprit producția din a avea premiera pe 29 iulie pe HBO Max. Pe lângă Sophie Turner, din distribuție mai fac parte Orlando Bloom (Prințul Harry), Alan Cumming, Frances de la Tour (Regina Elisabeta), Lucy Punch (Kate Middleton), Condola Rashad (Meghan Markle), Iwan Rheon (Prințul William) and Dan Stevens (Prințul Charles).