Două miliarde de dolari. Atât costă divorțul lui Kim de Kanye West și cum miliardara știe să facă bani și din piatră seacă, acum are de gând să realizeze un reality show despre întreg procesul de separare. 

Nimeni nu a fost surprins de faptul că miliardara Kim și rapperul Kanye își spun adio în mod oficial. Între cei doi lucrurile nu au mai mers la fel de bine încă din perioada în care Kanye s-a implicat în politica Americii și a avut și episoade de bipolaritate. După aceste momente, Kim și Kanye au decis să locuiască separat, iar Kris, mama lui Kim a decis să opească filmările show-ului din cauza rapperului.

Acum, după ce actele au fost depuse și divorțul nu mai poate fi evitat s-au aflat și motivele reale ale separării. La motivele divorțului, Kim a bifat căsuța cu ”diferențe ireconciliabile”, semn că atitudinea rapperului nu mai poate fi corectată, cu atât mai puțin să se revină la atmosfera de dinainte. 

Kim Kardashian este extrem de versatilă atunci când vine vorba de business, așa că s-a gândit să transforme întreg divorțul într-o sursă de venit și cum este obișnuit cu operatorii și camerele de filmat zi de zi, Kim are de gând să facă un reality show. Fanii lui Kim se așteaptă ca miliardara să fie pionul principal în acest reality, mai ales că rapperul este destul de rezervat în apariții tv. Se pare că nici familia lui Kim nu va apărea prea des, cu excepția copiilor North, Saint, Chicago și Psalm.