La finalul lunii iulie, Halsey le-a dat fanilor vestea cea mare: a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Acum, la două săptămâni de când a devenit mămică full time, artista a postat prima imagine cu noul ei corp.

Halsey este mai fericită și mai implintă ca niciodată. Artista a devenit mămică anul acesta și în paralel se pregătește să lanseze și cel de-al patrulea album din carieră. Sarcina a fost unul dintre lucrurile pe care artista și le-a dorit cel mai mult, așa că poate spune că la ea a funcționat principiul dacă îți dorești sufiecient de mult se poate întâmpla.

Halsey a postat prima imagine cu micuțul ei de când au părăsit spitalul, iar fanii au putut observa cum încet, dar sigur, artista se apropie de silueta de dinainte de sarcină.”Recunoștință. Pentru cea mai ”rară” și euforică naștere. Susținută de dragoste. Ender Ridley Aydin.” a scris Halsey în descrierea imaginii în care apare ea, bebelușul și iubitul artistei.

Fanii artistei vor mai avea parte de o surpriză. Halsey va reveni cât de curând în peisajul muzical, doar că de data asta nu o va face cu o piesă, ci cu un întreg album. Anunțul a fost făcut chiar pe contul ei de Instagram, acolo unde a dezvăluit și numele albumului. ”If I Can’t Have Love, I Want Power” este produs de Trent Reznor și Atticus Ross.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)