În 2017, Luis Fonsi și Daddy Yankee lansau piesa ”Despacito”. Aceasta a urcat imediat în topuri și putem spune ca a înnebunit întreaga planetă. ”Despacito” a devenit în scurt timp cea mai vizualizată piesă de pe Youtube, dar lucrurile s-au schimbat acum.

Cu 7,706,788,435 miliarde de vizualizări se poate lăuda piesa lui Luis Fonsi și Daddy Yankee. ”Despacito” a fost mult timp cea mai ascultată piesă de pe Youtube, cucerind fani de pe întreaga planetă. Acum, Luis Fonsi și Daddy Yankee au fost detronați. Recordul aparține unei piese care a întrecut ”Despacito” cu peste 10 milioane de vizualizări.

”Baby shark” are 10,034,820,485 miliarde de vizualizări și devine cea mai ascultată piesă de pe Youtube la cinci ani de la lansarea oficială.

Nu știm cine își va atribui meritele pentru că textierul originar al cântecul nu este cunoscut. ”Baby shark” a fost înregistrat de o fetiță de 10 ani, Hope Segoine și a devenit imediat un fenomen. Piesa și-a câștigat fani din rândul copiilor, videoclipul fiind realizat de compania educațională Pinkfong și având mișcări de dans ușor de reprodus de către cei mici.

Luis Fonsi, te așteptăm cu o altă piesă de miliarde!