J Balvin și Valentina Ferrer vor deveni părinți. Zvonuri legate de sarcina Valentinei au apărut încă de acum câteva săptămâni, dar abia acum cei doi viitori părinți au confirmat că urmează să aibă un bebeluș. 

După ce Jason Derulo a anunțat recent că va fi tătic, a venit rândul lui J Balvin să facă și el anunțul oficial. Cântărețul și iubita sa, modelul Valentina Ferrer, așteaptă primul lor copil. Cei doi au pozat pentru coperta revistei Vogue Mexico și astfel au dat vestea cea mare. Artistul a dezvăluit în interviul acordat publicației că timpul petrecut în carantină cu iubita sa a fost perfect pentru a se gândi să-și mărească familia. Viitoarea mămică a fost Miss Argentina, la un moment dat, iar acum a decis că este momentul perfect să lase pe planul al doilea cariera de model și să se concentreze asupra vieții de familie. 

Save the date! J Balvin își va lansa propriul documentar, ”The boy from Medellin”

Cum a primit vestea viitorul tătic? Valentina a povestit în același interviu că a făcut trei teste consecutive, pentru a se convinge că într-adevăr va fi mămică. Atunci când i-a dat vestea viitorului tătic, lucrurile au luat-o razna de tot: ”Pur și simplu a înghețat. A fost fericit, dar s-a resimțit ca un apel pe Zoom în timpul căruia pică Wi-Fi. I-am dat vestea față în față, dar așa a reacționat”. Cei doi au planuri mari, iar Valentina a anunțat în trecut că își dorește o familie mare, cu trei sau patru copii. Guys, take it easy, ok?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VALENTINA (@valentinaferrer)