Halsey va fi mămică. Artista a postat pe Instagram primele fotografii cu burtica de gravidă, iar imaginile au adunat aproape 6 milioane de like-uri. 

Halsey și iubitul ei urmează să devină părinți în câteva luni. Artista și-a îndeplinit cel mai mare vis: acela de a fi mamă, după ce s-a luptat ani de zile cu infertilitatea. Halsey a declarat, la un moment dat, că își dorește să devină mamă mai mult decât orice pe lume. Cântăreața de 26 de ani suferă de endometrioză, o boală care provoacă infertilitate. De-a lungul timpului, Halsey a povestit cât de tare îi afectează viața această afecțiune. Halsey și-a deschis sufletul într-un interviu în 2016, când a povestit că a pierdut o sarcină. Era chiar la începutul carierei când a rămas însărcinată și își dorea să devină mamă. Înaintea unui concert, a pierdut sarcina. A urcat pe scenă și a susținut recitalul, dar imediat după a început să se simtă rău. 

Acum, Halsey a luat pe toată lumea prin surprindere și și-a afișat burtica de gravidă pe Instagram. Îmbrăcată cu o pereche de blugi și un sutien colorat, Halsey radiază la propriu! Artista și partenerul ei, scenaristul Alev Aydin, urmează să devină părinți primăvara aceasta.