Anul 2022 vine cu schimbări majore pentru câteva dintre vedete: urmează să devină părinți și nimic nu va mai fi la fel în viața lor. Toți și-au luat fanii prin surprindere și au anunțat în cele mai originale moduri că își măresc familia, iar acum așteaptă cu sufletul la gură momentele în care își vor ține pentru prima oară bebelușii în brațe. 

Anul acesta, șapte dintre cele mai cunoscute vedete worldwide se pregătesc pentru cel mai important rol din viața lor: cel de mamă. Acestea sunt conștiente că viața lor se va schimba radical și că următoarea perioada va fi cea mai mare provocare pentru ele.

Dacă Kylie Jenner, Ellie Goulding sau Natti Natasha au deja experiență cu bebelușii, pentru că au devenit mămici anul trecut, pentru alte vedete emoțiile abia acum încep. Sophie Turner și Esther Acebo trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor: sunt însărcinate și urmează să își cunoască bebelușii în lunile care vor veni.

Leona Lewis a dispărut de ceva vreme din peisajul muzical, iar acum se și explică de ce. Artista nu a mai fost la fel de activă pentru că a preferat să se axeze pe viața personală. Recent, Leona a anunțat că este însărcinată, iar fanii au copleșit-o cu mesaje.

 

Sophie Turner și Joe Jonas sunt mai fericiți ca niciodată. Celor doi le merge foarte bine pe plan profesional, dar și personal, dacă judecăm după cele mai recente imagini. Actrița faimoasă pentru rolul din „Game of Thrones” a dat de bănuit de acum câteva săptămâni că este, din nou, însărcinaăt, iar acum am primit și confirmarea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Shay Mitchell. Actrița din „Pretty little liars” este însărcinată cu cel de-al doilea copil. „Să îți iei „la revedere” de la o persoană iubită în timp ce aștepți o alta să se nască, asta este minunatul ciclu al vieții. Cred că a fost mâna Universului.”

Rihanna. După ce s-a zvonit ani la rând că Rihanna este însărcinată, acum totul s-a adeverit. Riri și A$AP Rocky așteaptă primul lor copil. Artista a confirmat că va fi mămică anul acesta, așa că, cel mai probabil, fanii vor trebui să își ia gândul de la album nou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R I H A N N A (@ririgalbadd)