La început de an, veștile bune vin de la cuplul Nick Jonas-Priyanka Chopra. Cei doi și-au anunțat fanii că au de gând să își extindă familia și se pare că s-au ținut de cuvânt. În 2022, actrița și soțul ei vor experimenta cel mai frumos rol și anume, cel de părinți.

Nick și Priyanka sunt în nouălea cer. Cei doi și-au propus ca anul acesta să devină părinți, așa că au postat pe Instagram un mesaj în care îi anunță pe toți că vor apela la o mamă surogat. Anunțul lor a venit la scurt timp după ce în presa internațională s-a scris că îndrăgostiții au probleme în cuplu. Nick și Pri sunt căsătoriți de trei ani și consideră că au făcut acest pas la momentul potrivit.

„Suntem foarte încântați să vă anunțăm că am decis să apelăm la o mamă surogat. Vă cerem, cu respect, intimitate în acest moment pentru a ne putea focusa pe familia noastră. Mulțumim frumos!”, a scris Nick pe Instagram într-o postare în care a etichetat-o pe soția lui.

Nick Jonas este singurul din familie care nu s-a grăbit să aibă copii. Frații lui mai mari, Kevin și Joe are doi, respectiv un copil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)