Să fie oare asta rețeta succesului? Cea mai bună piesă din Billboard are parte deja de un diss. Fanii au ascultat foarte atent versurile și sunt de părere că este un atac cu țintă directă.

Prima piesă a fost norocoasă pentru Olivia Rodrigo, actrița cunoscută datorită rolului din producția Disney. După ce și-a făcut curaj și a lansat prima ei piesă ”Drivers Licence” a apărut și primul diss. Piesa are trei săptămâni și deja se poate lăuda cu 93 de milioane de vizualizări. Surpriza de abia acum vine. ”Drivers Licence” a debutat direct pe prima poziție în topul Billboard Hot 100.

Se pare că asta a motivat-o pe Sabrina Carpenter să lanseze ”Skin”. Sau, cel puțin așa zic fanii. Aceștia au venit cu o teorie conform căreia piesa Oliviei conține versurile referitoare la actualul iubit al Sabrinei. Olivia și Joshua sunt colegi pe platourile de filmare, dar asta nu a oprit-o să cânte: “and you’re probably with that blonde girl, who always made me doubt.”

La rândul ei, după spusele fanilor, se pare că nici Sabrina nu s-a lăsat mai prejos și a scris următoarele versuri: “Maybe then we could pretend / There’s no gravity in the words we write / Maybe you didn’t mean it / Maybe ‘blonde’ was the only rhyme.”

Mai mult, Sabrina le-a transmis tuturor un mesaj prin care le-a dat de înțeles că cei care au perceput piesa ca pe un diss sunt aproape de adevăr. ”Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați ascutat piesa. În special acelora care au fost deschiși la minte și au putut să înțeleagă dincolo de versuri”.

Hmmm... tu ce zici? Se duelează cele două în versuri?