Ed Sheeran s-a retras acum ceva timp din lumina reflectoarelor și și-a găsit noi pasiuni. Artistul și soția sa, Cherry Seaborn se pregătesc pentru cel mai important rol din viața lor, cel de părinți.

Ed Sheeran este mai fericit ca niciodată. După mulți ani în care a cucerit inimile a milioane de fani și s-a bucurat de un succes uimitor, artistul este mai pregătit ca niciodată să devină tătic. Soția sa, Cherry Seaborn se află în ultimul trimestru de sarcină și, chiar dacă au ținut sarcina ascunsă până acum, fanii sunt în culmea fericirii să îl vadă pe Sheeran Jr.

”Ed și Cherry sunt extrem de încântați. Sunt foarte fericiți, dar au ales să țină totul secret. Carantina a fost scuza perfectă pentru a nu fi văzuți în public, dar lucrurile se apropie de final, iar ei au început să le spună prietenilor și familiei veștile. Fac ultimile pregătiri acasă, iar bebelușul este așteptat în această vară. Sunt vremuri fericite, iar familiile lor sunt încântate pentru ei și abia așteaptă să îl cunoască pe noul membru al familiei”, a declarat o sursă pentru Mirror.