Toate indiciile arată că The Weeknd și Bella Hadid formează din nou un cuplu, iar de data asta sperăm să fie "for ever". Cei doi au reluat relația după aproape un an în care au stat despărțiți, iar The Weeknd s-a iubit vreme de câteva lui cu Selena Gomez.

The Weeknd și Bella Hadid au văzuți din nou împreună pentru prima oară, în luna mai, când fostul cuplu a fost surprins la o petrecere în Franța, în timpul Festivalului de Film de la Cannes. "Puteai să simți energia dintre ei și nu era nicio îndoială că sunt împreună. Își șopteau și s-au ținut de mână cât timp au vorbit. Oamenii veneau să îi salute, dar ei se concentrau unul asupra celuilalt", declara atunci o sursă a celor doi pentru E! News. 

Cântărețul și Bella Hadid aproape că și-au oficializat din nou relația pe Instagram. Deși nu și-au dat follow, fanii celor doi cred că acest lucru se va întâmpla cât de curând. Iată câteva indicii în acest sens:

The Weeknd a postat pe Insta' Stories o filmare cu Bella Hadid, într-un local din Tokyo:

 

The Weeknd s-a fotografiat alături de câțiva prieteni și i-a dat tag iubitei sale. Se pare că Bella era fotograful:

 

No More Dreams 📸 : @bellahadid

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

 

Pe 20 iulie, The Weeknd și Bella Hadid au fost surprinși de fani în timpul unei plimbări prin Tokyo, așa că noi abia așteptăm momentul în care lucrurile vor deveni oficiale.

 

Abel & Bella spotted in Tokyo together - July 20th.

A post shared by Abel Tesfaye & Bella Hadid (@abelxbella) on