Taylor Swift a făcut cel mai frumos gest pentru fanii ei. Artista a ajutat un cuplu să dea vestea că așteaptă un bebeluș. Taylor nici n-a stat pe gânduri când cei doi au rugat-o să-i ajute și a fost foarte încântată de dorința lor.

VEZI ȘI: TOP 5 cele mai FRUMI cover-uri pentru ”Bad Blood” de la Taylor Swift

Taylor Swift face gesturi frumoase pentru fanii ei. Recent, ea a fost complice pentru un cuplu care voia să anunțe că așteaptă primul lor copil. Jesse și Lindsay au avut cea mai originală ideea de a da vestea cea mare. Ei au rugat-o pe Taylor Swift să-i ajute. Au făcut toți trei o fotografie, pe care apoi le-au arătat-o prietenilor de pe rețelele de socializare.

VEZI ȘI: TOP 7 piese puse înainte de un concert Taylor Swift

Taylor ține în mână o foaie pe care scrie ”Primul concert al bebelușului”, iar viitorii părinți au câte o imagine de la ecografie. Taylor pare cea mai surprinsă din fotografie și sigur așa au fost și prietenii cuplului care au văzut poza. Viitoarea mămică a povestit că Taylor a fost surprinsă și emoționată de rugămintea lor. Cântăreața nu a stat pe gânduri și s-a bucurat că a putut să-i ajute în felul acesta.

VEZI ȘI: Taylor Swift donează o sumă consistentă unui pompier! Află care e motivul!