Ceremonia de deschidere a Eurovision 2018 organizată duminică seara la Lisabona s-a încheiat cu o surpriză pentru solista trupei The Humans. Cristina Camarcu a fost cerută în căsătorie.

Îmbrăcați în ținute elegante, reprezentanții celor 43 de țări participante la Eurovision au defilat pe covorul albastru, prin fața jurnaliștilor, fanilor și a tuturor curioșilor care s-au strâns în fața Muzeului de Artă, Arhitectură și Tehnologie din capitala Portugaliei.

Timp de trei ore, The Humans a acordat zeci de interviuri, iar momentul serii a avut loc în dreptul sectorului ocupat de jurnaliștii și fanii din România. Cristina a fost așteptată acolo de iubitul ei, Rosario, care avea în mână un trandafir roșu. După 8 ani de relație, a cerut-o de soție în fața sutelor de oameni prezenți la ceremonie. 


 

„Sunt copleșită. Este un moment unic, o experiență pe care nu o voi uita niciodată, iar surpriza pregătită de Rosario, reînnoind cererea în căsătorie chiar aici, a făcut această zi cea mai frumoasă din viața mea”, a mărturisit Cristina, vizibil emoționată. 

The Humans, trupa care va reprezenta România la Eurovision 2018 cu piesa "Goodbye". Țara noastră va concura în cea de-a doua semifinală, joi, pe 10 mai, finala urmând să aibă loc pe 12 mai.