Maluma a făcut o dezvăluire la care nimeni nu se aștepta: a fost îndrăgostit de Thalia, ani la rând. Cântărețul de origine columbiană a dat un interviu pentru seria "Growing Up Latino", de pe site-ul Billboard și atunci a recunoscut totul.

Deși era doar un copil, Maluma dezvăluie s-a îndrăgostit de Thalia când a văzut-o jucând în telenovela "María la del barrio (Sărmana Maria)", iar atunci când a avut ocazia să colaboreze cu ea, la piesa "Desde Esa Noche" și-a îndeplinit un vis din tinerețe. 

"Ei bine, am avut o pasiune ...", a spus Maluma despre soția omului de afaceri Tommy Mottola. "Thalia, a fost o bomba! În "María la del barrio", tati, a fost pasiunea mea!". Chiar și așa, atunci când a întâlnit-o prima oară artistul columbian nu i-a spus nimic, pentru că a simțit că situația ar putea deveni jenantă.

Oricum, între Maluma și Thalia este o diferență de vârstă destul de mare: el are 24 de ani, iar ea are 46. Unii ar spune că i-ar fi putut fi mamă!

Maluma are o relație de dragoste cu modelul cubanez-croat Natalia Barulich, pe care a întâlnit-o la filmările videoclipului "Felices los 4".