Fetelor, l-ați pierdut și pe ultimul burlac din trupa Jonas Brothers! Joe Jonas a anunțat că se însoară vara asta. Norocoasa e nimeni alta decât logodnica lui, actrița Sophie Turner.  

Joe Jonas pare convins să dea viața de burlac pe cea de familist convins, așa că-și va duce iubita în fața altarului peste doar câteva luni. Joe și Sophie formează un cuplu din 2016 și s-au logodit în octombrie 2017.

La doar câteva luni de la nunta fratelui său, Nick Jonas, cu frumoasa Priyanka Chopra, Joe a vorbit despre planurile sale de viitor la The Late Night Show, emisiunea lui James Corden. „Ei bine, ne căsătorim anul acesta. Va fi foarte amuzant. Familia ei e engleză - mă căsătoresc bine. M-am gândit, inițial, că o să ajung într-o familie care iubește fotbalul. Familiei ei nu-i place, însă, e fan rugby. Trebuie să mă descurc cumva. O să avem la nuntă un meci de rugby și unul de fotbal. În cazul în care cavalerii de onoare vor apărea cu ochii vineți și cu mâinile rupte, o să fiu foarte mândru”, a declarat artistul.

Joe Jonas a glumit și pe tema nunții fratelui său, Nick Jonas, care a trebuit să organizeze o mulțime de nunți și petreceri - pentru familii, în stil hindu, creștin și pentru prieteni: „Am învățat ce să nu fac. Cele 18 nunți ale lui Nick au fost spectaculoase. Eu aș zice una și bună”.