După un an de relație și două luni de pauză, G-Eazy și Halsey s-au împăcat și formează din nou un cuplu. Primele indicii au apărut în urmă cu câteva săptămâni, la Gala Video Music Awards, când cei doi artiști au plecat braț la braț imediat după party.

În urmă cu două zile, G-Eazy și Halsey au surprins din nou pe toată lumea, după ce s-au sărutat pe scenă, în cadrul concertului susținut de G-Eazy la New Jersey, iar acum avem dovada că n-a fost doar de "show". 

10 momente în care artiștii au "copiat" sample-uri din alte piese și au lansat HIT-uri

 

G-Eazy și Halsey se bucură de ultimele raze de soare care îi mai por bronza, iar cântăreața "Bad at Love" a postat pe Instagram-ul ei câteva fotografii cu cei doi în costume de baie. Într-una dintre imagini, Halsey are brațul în jurul lui G-Eazy și pare îndrăgostită ca în prima zi, în timp ce el o "amenință" cu limba, iar cealaltă este un selfie.

 

 

👅

O postare distribuită de halsey (@iamhalsey) pe

Prima oară, G-Eazy și Halsey și-au făcut publică relația la scurt timp după ce au lansat "Him & I", prima lor colaborare. De altfel, chiar el a recunoscut că s-au îndrăgositit în timp ce lucrau împreună la superhitul inclus pe albumul „The Beautiful & Damned”, al lui G-Eazy.