Încă o artistă de la noi se pregătește să intre în rândul mămicilor din show-bizz-ul românesc. Elena Ionescu este însărcinată în 5 luni și jumătate.

Fosta solistă a trupei Mandinga a dezvăluit aseară în emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars, "Răi Da' Buni", că s-a căsătorit civil cu alesul inimii ei și se pregătesc să devină părinți: "Nu am simțit nevoia să spun chiar tot. Ne-am căsătorit la Primăria Sectorului 4. Îl cheamă Dragoş Stanciu. Este un om extraordinar şi suntem foarte bine împreună. El este model, iar în timpul liber mai merge şi la prezentări de modă".

VIDEO | TOP 5 melodii orientale care au cucerit România în 2018

Elena Ionescu și Dragoș Stanciu s-au cunoscut într-un Press-Trip în Antalya, când abia dacă și-au reținut numele unul celuilalt. S-au reîntâlnit apoi într-un parc din București. Ea era la alergat, iar el făcea scări. Pasiunea pentru sport i-a făcut să se întâlnească din ce în ce mai des și așa a început totul.

Cei doi s-au căsătorit civil la Primăria Sectorului 4 și spun că vor face nunta anul viitor, odată cu botezul. Elena Ionescu știe deja că urmează să devină mamă de băiat și a găsit deja și un nume pentru cel mic: îl va chema Răzvan.