Vedetele se pricep destul de bine când vine vorba să ascundă secrete majore - cum ar fi acela că s-au căsătorit. Au tot timpul paparazzi pe urmele lor și e greu de crezut că pot face vreun pas important care să le scape jurnaliștilor.

Obișnuit să fie discret în ceea ce privește viața sa personală, Ed Sheeran a luat pe toată lumea prin suprindere când a anunțat că și-a cerut iubita în căsătorie. A urmat logodna, în scret, iar cotidianul britanic The Sun scrie că artistul s-ar fi căsătorit, de curând, tot în secret.

Ceremonia ar fi fost una extrem de discretă și a avut loc înainte de Crăciun, pe proprietatea lui Ed Sheeran din Suffolk (vestul Angliei). „Au fost doar 40 de oameni – deci fără Taylor Swift, fără directorii caselor de discuri, membrii ai familiei regale sau staruri pop. Ed nu a vrut să facă tam-tam, a vrut ca totul să fie pentru ei doi – doar o nuntă mică de iarnă. Ed și Cherry pregătesc o nuntă în stilul unui festival, unde vor fi mai mulți invitați, iar totul se va întâmpla la sfârșitul verii. Acolo vor cânta și vor dansa cu toții și o vor invita și pe Taylor Swift​”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru The Sun.

Dacă te întrebai cum arată tipa care îl inspiră pe Ed Sheeran să compună piesele alea frumoase de dragoste: ”Shape Of You”, ”Thinking Out Loud”, ”Photograph” (asta ca să nu mai vorbim despre piesele pe care le compune pentru alți artiști), și mai nou soția lui, ți-o arătăm noi! 

O cheamă Cherry Seaborn, iar Sheeran a recunoscut că e îndrăgostit până peste cap: ”A fost prima dată când am avut timp să mă îndrăgostesc pe bune. Întotdeauna am pus pasiune, dar intram într-o relație, apoi plecam în turneu pentru un an și jumătate și totul se ducea de râpă. Am zis hai să renunțăm la joburile noastre și să petrecem un an împreună. Așa am făcut, am călătorit și am stat zi de zi împreună, timp de un an, ne-am consolidat relația. N-am fost niciodată mai fericit, mai relaxat, mai inspirat. Simt că lucrurile s-au așezat, pentru că le-am dat timp”.

Așa arată cea care l-a cucerit iremediabil: