Vești bune pentru cei care își doreau să îi vadă din nou împreună pe Katy Perry și Orlando Bloom. Cei doi s-au revăzut de curând, într-o vacanță exotică în Maldive, iar acolo se pare că a reînceput povestea lor de dragoste.

Katy Perry și Orlando Boom nu pot sta departe unul de celălalt, așa că, la 6 luni de la cea mai recentă despărțire, se mai feresc! „Sunt din nou împreună. Katy își dorește ca lucrurile să meargă de data asta”, a declarat un apropiat al cuplului pentru cotidianul The Sun. Tot el a mai povestit presei că artista și actorul sunt făcuți unul pentru celălalt: "Katy a încercat să stea departe de Orlando Bloom, dar nu a reușit. Ține prea mult la el. De această dată vor să țină relația cât mai departe de ochii fanilor și ai presei".

 

Cei doi avut o relație de aproape un an, dar s-au despărțit în martie 2017. La 5 luni după aceea, Katy și Orlando au fost surprinși îmbrățișați la concertul Ed Sheeran din Staples Center, Los Angeles, iar în ianuarie au plecat într-o vacanță exotică în Maldive.