Justin Bieber, ia-o p-asta! Charlie Puth a recunoscut într-un interviu acordat revistei Billboard,  că a avut o aventură cu Selena Gomez, și asta l-a cam... "luat de cap".

De altfel, încă din primăvara lui 2016, atunci când cei doi au lansat „We Don't Talk Anymore”, single extras de pe albumul de debut al lui Charlie, au început să circule primele zvonuri despre o posibilă idilă, însă amândoi au negat, susținând că sunt doar buni prieteni.

OMG! Ed Sheeran vrea ca Beyonce să îi cânte la nuntă. Uite cât e dispus să plătească pentru asta!

La doi ani de atunci, Charlie Puth a vorbit pentru prima dată despre relația cu Selena: „A fost ceva de moment, aproape neînsemnat, dar care m-a afectat foarte tare. M-a dat peste cap complet. Simțeam că nu sunt singura persoană la care se gândește, dar cred că știam dinainte în ce mă bag”, a recunoscut artistul.

La momentul respectiv, amândoi erau singuri, dar inima Selenei se pare că bătea tot pentru Justin Bieber. Deși după câteva luni, Selena a început o relație cu The Weeknd, nici aceasta nu a rezistat decât 10 luni, pentru că artista de 25 de ani a reluat legătura și s-a combinat din nou cu Bieber.