Camila Cabello și Shawn Mendes au avut parte de o întâmplare care le-a dat emoții zilele trecute, după o întâlnire romantică. Cei doi s-au întors la mașină, dar nu mai găseau cheia pentru a putea pleca. Paparazzii au fost pe fază și au surprins întregul proces de căutare. 

Shawn și Camila au fost la un pas să-și lase mașina la restaurant și să cheme un taxi, pentru că nu mai găseau cheile. Oricine are mașină știe că situațiile în care uiți unde ai pus cheia sau te blochează cineva și nu mai poți ieși sunt destul de frecvente și se pare că astfel de lucruri se întâmplă și la case mari. Cei doi îndrăgostiți și-au parcat mașina în apropierea unei terase unde au luat prânzul, dar când au vrut să plece, au constatat că nu se pot urca în mașină. Camila a căutat cheia în geantă, Shawn și-a verificat buzunarele, însă fără succes.

Haters gonna hate. Camila Cabello le-a dat peste nas celor care au spus că s-a îngrășat. Ce a postat pe TikTok?

La un moment dat, artista a decis să se întoarcă la terasa unde mâncaseră și să întrebe dacă nu cumva au uitat cheia acolo. Camila s-a întors victorioasă, după câteva minute, cu cheia în mână și s-a urcat la volan. Camila și Shawn tocmai au aniversat doi ani de relație și au sărbătorit cu o vacanță romantică, în Caraibe. Cuplul pare mai fericit ca niciodată, în ciuda zvonurilor legate de certuri. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)