La aproape o săptămână de la anunțul morții lui Avicii, familia artistului a dat publicității un comunicat în care sugerează că celebrul DJ suedez s-a sinucis. N-a mai suportat presiunile la care era supus, iar boala și lucrul în studio l-au adus în pragul epuizării. Asta se vede și într-un documentar realizat de echipa lui, în urmă cu 6 luni.

La un moment dat, în timp ce se afla în mașină alături de o persoană din managementul său, Avicii este întrebat dacă poate să participe la un interviu telefonic de 30 de minute. Deși artistul abia își mai poate ține ochii deschiși, răspunde ”Da, sigur”.

Ce făcea Avicii cu banii pe care îi câștiga din muzică? Totul s-a aflat acum

În același documentar, Avicii a mai povestit că și-ar fi avertizat managerii că o să cedeze dacă va continua să meargă în turnee, dar aceștia l-ar fi obligat să continue. “Le-am spus că nu o să mai pot susține concerte. Făcusem 813 show-uri în 8 ani, eram epuizat. Le-am spus că o să mor, am spus-o de multe ori. Când am decis să mă opresc, mă așteptam la altceva. Mă așteptam la sprijin…”, a povestit Tim Berling.