Mira și iubitul ei, Andrei au decis că este momentul să ia o pauză și să evadeze pe tărâm exotic. Artista a ales o locație de vis și, chiar dacă acum este trendul vacanțelor în Maldive, cei doi îndrăgostiți au spus ”pas” de această dată.

În timp ce fanii se bucură de albumul pe care l-a lansat de curând, Mira și-a luat iubitul și au mers într-o destinație la care visau demult: Zanzibar. Cei doi au făcut o alegere foarte bună și se pare că se relaxează de minune alături de prietenii lor. Chiar dacă a plecat să se relaxeze, Mira își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face, așa că nu avea cum să nu le povestească prin ce peripeții a trecut.

Nu există vacanță fără evenimente neprevăzute, iar Mira nu face nici ea excepție de la această regulă nescrisă. După ce a avut de-a face cu arsuri și enterocolită, Mira și Andrei, iubitul ei a avut parte de un oaspete neivitat la ceas de seară. Artista s-a trezit în dormitor cu o... sopârlă. Nimic surprinzător, având în vedere climatul de acolo, doar că Mira este extrem de speriată de reptile și vizita animăluțului nu a fost pe placul ei.