Urmăritorii lui Ruby știu că aceasta are o relație specială cu bunica ei. Ori de câte ori are ocazia, artista postează pe Instagram întâmplări amuzante cu bunica ei care a crescut-o ca o mamă. 

Ruby s-a trezit de dimineața cu chef de viață, și-a luat bunica de mână și au plecat la medicul stomatolog. De data aceasta, Ruby nu a simțit nevoia unei intervenții stomatologice și i-a cedat locul bunicii sale. Ruby nu s-a putut abține de glumele caracteristice și, probabil, de departe cel mai amuzant moment a fost acela în care i-a trecut bunicii la ocupație ”mamaie”.

Recent, fanii artistei au avut ocazia să o vadă într-o altă ipostază față de cele cu care erau obișnuiți până acum. Artista se afla într-un taxi, iar comportamentul și poveștile de viață ale șoferului au emoționat-o până la lacrimi.

”M-am întâlnit cu un domn tare drăguț care m-a copleșit cu bunătatea și cu căldura lui. M-a făcut să îmi dea lacrimile. Vă pup și vă îmbrățișez. Să vă pupați fata și să vă trăiască. Sunteți cel mai dulce. Doamne ajută la toată lumea, vă pup!”, a spus Ruby.