Finalul de an nu i-a adus vești bune Rihannei. Artista și-a promovat intens cele mai recente produse Fenty Skin și se pare că i-a scăpat un detaliu care o va costa destul de mult.

Rihanna și-a pus toate speranțele în noile produse Fenty Skin. La cât de ambițioasă o știm pe Riri, promovarea celei mai recente linii de produse de skin care nu avea cum să fie altcumva decât grandioasă. Artista a urcat și pe Instagram reclama la Fenty Skin și se pare că atât ei, cât și producătorilor le-a scăpat un detaliu care o va purta pe Riri prin instanțe.

Un duo din Germania format din tată și fiică au reclamat faptul că Rihanna a folosit un fragment din piesa lor pentru a-și promova produsele fără ca ei să își fi dat acordul pentru asta. King Khan și Saba Lou au acuzat-o pe Rihanna că ar fi furat piesa lor direct de pe o platformă de streaming.

Anul acesta, Rihanna a pus capăt sentimentelor pentru Jameel și este mai dispusă ca niciodată să acorde o nouă șansă iubirii. Artista a fost surprinsă în weekend de paparazzi alături de A$AP Rocky și, chiar dacă Riri nu a confirmat nimic, surse apropiate ei au declarat că cei doi formează un cuplu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FENTY SKIN (@fentyskin)