Veste bună pentru fanii muzicii electronice! ATB va mixa live de Revelion, la petrecerea organizată de Primăria Capitalei, în Piața Constituției.

Artiști precum Delia, Smiley sau Carla’s Dreams au confirmat prezența la „Revelion Centenar”, un show de peste şase ore, care marchează o sută de ani de la Marea Unire, iar special va fi DJ-ul internațional ATB. Petrecerea începe așadar pe 31 decembrie, de la ora 19.30. Intrarea este liberă.

„Ca în fiecare an, concertul va fi un eveniment de exceptie, în care una dintre clădirile emblematice ale Bucureştiului - Palatul Parlamentului - va face parte din scenografia spectacolului. Cu acest prilej, pe scena instalată în Piața Constituției vor urca personalități din muzica românească îndrăgite de toate vârstele, iar stilurile muzicale diverse şi scenografia spectaculoasă vor antrena publicul pe parcursul întregii seri”, se arată în comunicatul PMB. De pe afiș nu lipsesc The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea şi Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori, iar seara se va incheia cu un show de artificii.