INNA și Deliric par mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi profită la maxim de fiecare moment pe care îl petrec împreună, iar Deliric o însoțește pe INNA peste tot. Awww, that's so sweet!

Deliric este cel mai mare fan al INNEI. Nu doar că îi face mereu cele mai frumoase poze pentru social media, dar este mereu alături de ea. De când formează un cuplu cu artista, Deliric pare că s-a specializat la capitolul poze, iar instantaneele lui sunt din ce în ce mai bune. INNA pare că s-a întors la ceea ce iubește cel mai mult, muzica și deja a avut și primele cântări în spații restrânse.

De la concertul ei nu putea lipsi Deliric care a pus imediat mâna pe telefon și a postat o imagine cu iubita lui. Aflat în backstage, artistul a profitat de unghiul bun și a surprins-o pe INNA într-o ipostază artistică. Poza a fost imediat urcată pe Insta stories alături de mesajul: ”My queen at work!”

Recent, INNA și-a sărbătorit ziua de naștere, iar la petrecerea cu număr limitat de invitați a fost chemat doar Deliric. Cei doi au pus degetul pe hartă și au zburat până în Dubai. Chiar dacă nici acolo situația nu este prea roz în ceea ce privește numărul bolnavilor de COVID, Inna și Deliric au respectat normele de siguranță și s-au distrat de minune în orașul luxului și opulenței.